Nyutgivning av David Dykare i uppdaterad utgåva, med hårdpärm och fullfärg är på gång. Provtrycket ser strålande ut! Små justeringar blir det givetvis, men i stora drag är det såhär boken kommer att se ut. Kunde inte motstå att låta provtrycket agera modell i vårsolen tillsammans med några blötdjur, handplockade från Skagerack av verklighetens David Dykare…

David Dykare är en rikt illustrerad berättelse om havet och dykning. Nu med hårda pärmar och i fullfärg!

Nu söker StoryMax Förlag en eller flera pedagoger inom grundskolan som tycker att det vore roligt att testa David Dykare i sin undervisning och vara ett bollplank för ideér för förlaget. Boken är en perfekt klassläsning, som kan generera även större ämnesintegrerade arbetsområden inom t.ex. biologi, svenska och geografi. Bra att förbereda eleverna inför sommarens eventuella besök vid havet!

Tanken med boken David Dykare är att lärare kan använda den i ett ämnesintegrerat arbetssätt. Den skönlitterära berättelsen är kryddad med mycket ämnesstoff inom framförallt biologi och geografi. Boken passar bäst för egen läsning i mellanstadieåldern, men även yngre barn kan tillgodogöra sig texten vid högläsning, liksom äldre elever som är i behov av mer lättläst material. Allt beror ju på hur man inom skolan väljer att arbeta med boken.

StoryMax Förlag är även intresserat av hur boken kan skapa mervärden inom skolan. Kan man skapa bilduppgifter, skrivuppgifter eller temaarbeten inom biologi t.ex. ? På vilka sätt kan man som lärare använda boken i ett större sammanhang i skolan?

Tanken är sedan era ideér inspirerar förlaget att producera en mängd roliga extramaterial med anknytning till David Dykare som kan användas i skola och hem.

Så arbetar du inom grundskolan och känner du att du vill prova att arbeta med boken David Dykare och i detta vara ett bollplank för StoryMax Förlag så meddelar du ditt intresse via StoryMax Facebooksida.

De skolor/pedagoger som blir antagna till detta får boken skickad till sig samt digital tillgång till boken för helklassläsning eller visning med projektor.

Hoppas vi hörs!

/Lasse

 


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *