En superhärlig sommarhelg är strax tillända. Augusti har ju i stort sett haft höstkänsla hela vägen. Förutom denna helg, då sommaren kom tillbaka på ett kärt återbesök. Några paddelturer, swimruns och lite kalasande klarades av innan söndagkvällen.

Under sommaren har böckerna marknadsförts och det har filats på nya projekt. Bland annat kommer ”Upplevelse och äventyr ” att kompletteras med fler kartor, där lokala idrottsklubbar är engagerade. Samtal kring detta är i full gång! StoryMax handlar ju mycket om att koppla ihop läsning med aktivitet och kontakt med omvärlden. Att skapa en positiv känsla och lyfta läsaren! Alltid aktivt, positivt och med ett öppet sinne! ”Think outside the books”- helt enkelt!

StoryMax utgivning kompletteras även med kringmaterial, som stickers och posters med karaktärerna från böckerna. Denna merchandize kommer provsäljas under höstens olika event. Först ut blir Comicon Stockholm 13-15 september, följt av bokmässor och kulturnätter på varierande platser i Sverige.

Stickers och posters kommer snart att finnas även i webshoppen för beställning.

Over and out!

/LOA

 

 


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *