Ja då börjar hösten ge sig tillkänna på allvar. Mestadels härliga dagar med hög luft, fina färger på träden och goda böcker att läsa!

Hösten är också en tid för kontemplation och konferenser. Ett lyckat Comic Con är avklarat och många nya kontakter knöts. Böcker såldes och inspirationskontot fylldes på. Träffade Hamid från Kugali.com, ett brittiskt förlag som ger ut afrikanska serier. Hamids senaste projekt är en artbook med afrikanska teman, förstärkt med agumented reality. Just nu ligger detta projekt på kickstarter. Vår Leader of logistics: Kristian Haggren fungerade förutom att ha ansvar över logistiken inför mässan även som tillfällig kameraman för Kugali förlag, då Hamid ville dokumentera användarnas reaktioner på Kugalis 3D-konstverk.

Kommande mässor för StoryMax är kulturnatten i Karlshamn den femte oktober och Kronobergs bokfestival i november. Vi ses där!

Kategorier: På gång

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *