Så här i början av det nya året 2020 kan jag berätta om våra kommande projekt som ligger i pipelinen. Det är mycket på gång, både i stora vida världen och hos oss. Brexit är nyss genomfört, virusutbrott och annalkande klimatkatastrof gnager ständigt på vårt medvetande. Men i sådana tider gäller det att inte bli passiv utan att aktivt arbeta mot högre mål, en bättre värld och nya vinster för oss här på jorden!

Jag har skrivit det tidigare och det tål att upprepas: Människan har en unik förmåga att med hjälp av berättelser forma sin egen framtid, sprida både gott och ont. Så alla vi som på olika sätt jobbar med berättelser, i skrift, tal, bilder, skola eller vad det nu är har ett stort ansvar att sprida tankarna som rycker folket ur passiv rädsla och sätter dem i agerande frimod!

Därför satsar StoryMax det mesta av föregående års vinst rakt in i vår utvecklingsavdelning. Vi kommer med den senaste tekniken sjösätta flera större projekt under året.

Ta med familj och vänner på ett aktivt äventyr i Växjö. Active Challenge Växjö- passar alla med lekfullt sinne!
Följ kartan, ta er till de markerade platserna i Växjö stad.
Använd din mobiltelefon för att se utmaningen på platsen och gör ditt bästa för att klara den! Samarbeta och få en chans att uppleva nya idrotter, se nya platser och ha roligt tillsammans!

Först ut är Active Challenge Växjö. Ett aktivt äventyr för familjer eller kompisgäng. Du får i detta äventyr möjligheten att pröva olika sporter och upptäcka de fina, men kanske okända, aktivitetsplatserna i staden. Att samarbeta med de lokala idrottsföreningarna var självklart och ett sätt att sprida deras arbete och inspirera till ett aktivt liv.

Nästa större projekt är kopplat till miljö och konsumtion. Berättelser som på ett positivt sätt inspirerar till en omställning av vår konsumtion är såklart superviktiga i dessa tider. Med hjälp av den senaste forskningen och de fräschaste berättelserna riktade till barnfamiljer så kommer konkreta ideér om konsumtionsomställning presenteras på ett roligt sätt.

Misströsta inte! Uppåt! Framåt!

/LOA


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *