Trots att Coronapandemin satt en hel del käppar i hjulen hos oss och övriga företag i världen så puttrar kreativiteten på. Ett flertal projekt drivs simultant och samtliga tillgodoser på olika sätt våra ledord: Aktivt, kreativt och positivt.
Lagom till Halloween kommer en aktiv spökhistoria med arbetsnamnet ”Ögon i mörkret” att släppas för beställning under en begränsad period. Strax därefter planerar vi att medverka i Kronobergs bokmässa, som detta pandemiår sker online.
StoryMax har även tecknat avtal med illustratören Hanna Virdarson, som kommer arbeta med bilderna till äventyrsorienteringen Skogens Väktare med planerad utgivning våren 2021.
Dessutom är den kommande boken Prins Korv räddar maten ute på skolorna för genomläsning av texthungrande elever och lärare. Detta samtidigt som illustrationerna färdigställs i studion och intervjuer med olika expertgrupper inom matsvinn och mijlö sker som en del i researcharbetet.
Så pandemi eller inte, den drabbade i alla fall inte kreativiteten denna gång! 🙂

/LOA