StoryMax har som vanligt en hel del på gång. Det är fortfarande vinter och pandemin håller världen i sitt grepp, men jag tycker nog att man kan skönja en ljusning. Våren kommer fortare än vi anar, de demokratiska krafterna i världen har åtminstone för tillfället vunnit mark och med vaccinet så släpper väl Covid -19 viruset sitt järngrepp om världen.

Jag tror och hoppas att genom dessa prövningar vad gäller demokrati, miljö och hälsa så formas nya tankar, företag och ideér. En ny värld är på intågande och StoryMax tänker på olika sätt att bidra till och vara en del av den. Våra berättelser, på olika plattformar, kommer ge upplevelser och kunskaper som ligger rätt i tiden. Vårt kommande projekt Skogens Väktare är ett bra exempel på detta. Med berättelsens hjälp slår vi ett slag för läsning, inlevelse och berättande, vi slår ett slag för miljömedvetenhet och aktivitet i vår vackra natur. Skogens Väktare kombinerar en fysisk karta och en digital upplevelse, fysisk aktivitet i naturen med läsning.

Framsidan till Skogens Väktare under arbete, förmodligen ändras den slutliga designen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *