Alva Edison (ej slutlig design..)

Parallellt med det eskalerande arbetet med Skogens Väktare- Bergtagen så tar vi fram nya karaktärer som kommer att figurera i böcker, videoklipp eller andra media. Senast i raden är Alva Edison, en karaktär i form av ett ekollon. Hen har den fantastiska egenskapen att vara grym på att lösa problem. När hen grubblar på ett problem (vare sig det gäller matte, vetenskap eller uppfinningar..) så börjar hen lysa som en glödlampa och då är en lösning inte långt borta!

För att fira tillkomsten av denna godhjärtade karaktär lanserar vi med glimten i ögat en multiplikationsträningsapp till windows: Räkna med Alva Edison 1.0 Du kan ladda ned appen här.

Vi har även de senaste dagarna haft möten och diskussioner med Destination Småland och de naturföretag som finns runt om för att de ska kunna dra nytta av Skogens Väktare- Bergtagen. Äventyrsorienteringen Skogens Väktare- Bergtagen, planerar att släppas i april 2021.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *