Illustration

Författarbesök och kreativa workshops för barn- och ungdom


Anlita StoryMax för att ordna en äventyrskarta åt er.
Anlita StoryMax för att ordna en äventyrskarta åt er.

Vårt koncept ”Äventyr och upplevelse” innebär att vi tillför en värdeskapande aktivitet till er verksamhet. Detta gör vi i form av en äventyrsorientering som ni kan ha i ert utbud. Det finns två alternativ, antingen kopplar vi den redan befintliga äventyrsorienteringen Skogens Väktare till er verksamhet, och ni blir då automatiskt återförsäljare. Eller så producerar vi en helt unik lösning åt er.

StoryMax har producerat flertalet interaktiva äventyrskartor. Vi kan skapa en spännande, rolig, informativ äventyrsorientering i de områden du väljer. Exempelvis en spännande berättelse där era kunder tar sig mellan olika platser vid era omgivningar och utför uppdrag. Ett annat exempel är en dramatiserad och informativ vandring där en berättelse kring intressanta platser spelas upp i kundernas mobiler när de skannar de dynamiska QR-koderna på kartan. Vi producerar berättelse eller informationstexter, grafik och illustrationer, karta och dynamiska QR-koder till ert äventyr! Kontakta oss för en diskussion om hur vi kan hjälpa er att ge er verksamhet ytterligare mervärde.


Beställ StoryMax serieworkshop till din skola! Låt kreativiteten flöda och lär dig knepen som får dina seriefigurer att leva.

Beställ StoryMax digitala bildskaparskola. Kreativa workshops som ger dig grunder i digitalt bildskapande på dator, iPad eller Chromebook. Kul och enkelt, inga förkunskaper krävs!

En kreativ workshop där historisk kunskap och kreativ runristarglädje blandas.